Fleurop

WAT IS FLEUROP?

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.300 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist geeft u daarom ook extra kwaliteit en service.

WAAROM FLEUROP?

  Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten.
Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgen wij 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar 1.300 leden een landelijke dekking.
Symbool voor kwaliteit.
In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
Versheidgarantie.
Onze bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 5 dagen versheidgarantie.
Snelle en betrouwbare bezorgservice
Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

 

DE NATIONALE ÈN INTERNATIONALE BLOEMENBON

Naast het laten bezorgen van bloemen kunt u bij ons ook de Nationale Bloemenbon bestellen. Een leuk en altijd gewaardeerd cadeau. De ontvanger kan naar eigen wens een mooi boeket, plant of accessoire uitzoeken bij iedere Fleurop bloemist in Nederland. De Nationale Bloemenbon is onbeperkt geldig en al verkrijgbaar vanaf 5 euro. Ook hebben wij een internationale bloemenbon. Deze is verkrijgbaar in de waarden 10 en 20 Fleurin (1 Fleurin= 1 euro). Deze internationale bloemenbon is wereldwijd inwisselbaar en is verkrijgbaar bij de Fleurop bloemist.

 

De Nationale Bloemenbon

De Nationale Bloemenbon, het cadeau dat uitkomst biedt: origineel relatiegeschenk, verrassend eindejaarsgeschenk of fijn verjaardagscadeautje, bedankje of succeswens. Wat u maar wilt!

Nationale Bloemenbon
Ga naar www.nationalebloemenbon.nl. Daar bestelt u ook de Nationale Bloemenbon met uw eigen foto erop!

Online bestelgemak; snelle levering via www.nationalebloemenbon.nl
Voor 12.00 uur besteld? Dan wordt uw Nationale Bloemenbon dezelfde dag verzonden (uitgezonderd weekend en feestdagen). De Nationale Bloemenbon kunt u op ieder gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

Voordelen Nationale Bloemenbon
Met de Nationale Bloemenbon van Fleurop geeft u een altijd vers cadeau. De voordelen op een rij:

  1. Onbeperkt geldig.
  2. Opladen met iedere gewenste waarde tussen € 10,- en € 150,- op (geldt bij online bestelling. Bij Fleurop bloemisten vanaf € 7,50). De ontvanger bepaalt zelf het cadeaumoment.
  3. Saldo in delen besteden.
  4. Besteedbaar aan bloemen, planten en accessoires.
  5. Te gebruiken bij circa 1.200 Fleurop bloemisten in Nederland.
  6. Personaliseren mogelijk: de roze/gouden Nationale Bloemenbon is een stijlvol cadeau. Personaliseren kan uw eigen foto toe te voegen (bedrijven: uw logo of in uw huisstijl). Ga hiervoor naar www.nationalebloemenbon.nl.

Klik om de veelgestelde vragen over de Nationale Bloemenbon te lezen.

Invalid Displayed Gallery